Debatt

Dagens ros

Debatt Artikeln publicerades

… vill jag ge till min duktiga kirurg och hans underbara operationsteam, samt den goa personalen på uppvaket på Karlshamns lasarett. Kände mig så trygg i era händer. Ni är verkligen guld värda. Stort tack och varma kramar!

Carina G

Många rosor till arrangörerna av Volvodagen och alla anställda som ordnat så vi som inte jobbar på Volvo fick möjlighet att se insidan av fabriken och hur produktionen går till. Ett mycket intressant och trevligt besök blev det och en god avslutning med kaffe och kaka.

Monica, Rolf, Karl-Erik

… till distriktsveterinärerna i Karlshamn för proffsigt, pedagogiskt och vänligt bemötande i vårt svåra beslut. Speciellt tack till Linda.

Med vänlig hälsning Gunilla o Claes-Göran Dahlqvist

… till arbetsledare Jacob Runesson och parkförvaltningen i Karlskrona som i Nättraby rensat bort träd vid Åslätten, satt trevliga blomsterdekrationer på bron vid kyrkan, samt sist men inte minst gjort så fint på barnens lekplatser.

Nöjd och tacksam Nättraby-Bo

En stor fin ros till den busschaufför som onsdagen den 20 september körde linje 2 till Jämjö från Karlskrona 11,13. Du tog dig tid att se efter mig tills min pappa kunde komma och hämta mig vid parkvägen då jag blev sjuk. Stort tack för din omtanke!

Svimfärdig tjej

… ja, ett helt fång till dig som hittade och lämnade in min plånbok till Allivs i Rödeby den 13 september. Fantastiskt med ärliga människor.

Tacksam Andersson

Dagens största ros till min duktiga proffsiga, ödmjuka tandläkare, med medhjälpare Jenny Landin, på folktandvården i Rödeby, som har gjort så att jag kan le igen. Det blev så fint. Stor tacksamhetskram.

Eva