Debatt

Dagens ros

Debatt Artikeln publicerades

… vill jag ge mina grannar som räddade mig och min dotter när det blev helt mörkt nere i källaren. Man såg ingenting. Jag skrek och sparkade där nere så de hade hört mig. Tack Helena och hennes älskade son Gustav och en granne till för att ni hjälpte oss den kvällen. Så underbara grannar man har.

Monica Berggren

… vi vill ge miljoner rosor till all personal på beroendeavdelningen på Karlskrona LAS. Ni är helt underbara och tog så väl hand om oss. Tänk om alla vore som ni. En extra kram till Hanna och doktor Christina. Vi vill skicka kramar till de fina killarna som vårdades samtidigt och vi önskar er all lycka. Många rosor och kramar. Ni är alla värda er vikt i guld.

Monika B och Helen H

… till Kapten CJ Ekholm på Falken! För en helt suverän guidning på Falken, ditt engagemang, din kunnighet och ditt fantastiska sätt att tillmötesgå oss, stora som små. Tusen tack!

Jubilaren Yngve med familj

… tiotusen röda rosor vill jag ge till Christer Peters för att du hjälper mig med adresser och postar breven till de artister jag skriver till. Du är jättego!

Kram Anna-Greta

… en fin höstbukett till Tommy Bornander i Asarum som fick i gång min "finklocka" (efter att fått besked från annan klockbutik att det inte gick att laga den) och som på ett säkert sätt skickade hem den med posten till mig. Tack!

Ellen

… till de båda poliser som ringde upp mig, då jag befann mig på en adress på Genvägen i Karlshamn, torsdagen den 14 september. Änglapoliser finns!

Kerstin

… till Oskar som arbetar på ett hemtjänstföretag för att han på söndagskvällen tog hand om min mamma som ramlat i hemmet.

Tacksam dotter

… till alla som hjälpt till att göra vår Kättilsmåla dag möjlig. Ni som ställt upp så att vi kunde ha barnaktiviteter gratis med ponnyridning, traktor med hölass, barnlopp med glass med mera. Försäljare, utställare, företagare, linedansare, prova-på-pingis med mera och alla ni som ställt upp ideellt med allt före- och efterarbete.

Kättilsmåla Intresseförening

… till alla lärare på världens bästa Verköskola och fritids för ert fina sätt mot barnen och för allt härligt ni fixar.

Förälder