Debatt

Dagens ros

Debatt Artikeln publicerades
Foto:CHRISTIAN JOHANSSON / SCANPIX

Tack till er som hjälpte vår son när han ramlat med cykeln och slagit sig. Stressad mamma som jag var försvann era namn ur minnet, allt gått bra och så härligt med snälla människor!

Sara

Ett helt fång rosor till alla er som jobbar på Ur och skur på Prästslättens förskola, Åkergrodan. Vilket team ni är. Jag har under många år haft förmånen att någon gång emellanåt få lämna mina barnbarnsbarn hos er. Den värme och trivsel man möter hos er är fantastisk. Att bli sedd är otroligt viktigt och hos er blir alla det, små som stora. Ni ger barnen en fast grund att stå på, så de går trygga vidare till nästa epok i livet. Om regnet öser ner och stormen viner, lyser solen hos er. Tack för att jag har fått möta er och jag önskar er en skön sommar.

Varma solskenshälsningar från Mormor Kerstin

Jag vill ge dagens ros till kvinnan i Nättraby som plockade upp mig på midsommar och körde mig till bussen när jag var stressad och dessutom ställde min cykel i vägkanten så jag kunde hämta upp den senare. Jag vill bara säga tack och att du räddade mig och min kväll!

Tjejen på cykeln