Debatt

Dagens ros

Debatt Artikeln publicerades
Foto:THOMAS PERSSON

… är de två damer värda som hjälpte mig till vårdcentralen i Sölvesborg efter att jag fallit i gatan vid Hästtorgskiosken den 1 juni. Stort tack för er vänlighet. Efter att varit gul och grön är jag blå och på bättringsvägen.

Rut Olsson

… till alla inblandade i SKPF:s grill- och tipsrunda i Karlsnäs den 13 juni. Ingen nämnd och ingen glömd. Till er alla från oss alla. Ha en bra sommar.

Vi som var med

… vill jag ge Ulla, Ann-Marie och Frasse. Ni är helt underbara. Ni är guld värda. Kram på er. Tack för att ni finns.

Rune

… till Ingrid och Lasse på Smedvägen i Sanda. Tack för allt ni gör i tysthet och tack för goda kroppkakor.

EH

… till Cilla, Åke, Eivor och Claes i Kallinge-Ronneby PRO för den trevliga resan på Göta kanal, samt det intressanta Dahlénmuseet. Allt var så välordnat med hotell och god mat. Ni är toppen, så tack ska ni ha.

Vävtjejerna

… till förvaltningschef Claes Wiridén i Karlskrona som fortsätter kämpa och stå upp för de svaga i samhället trots att den politiska ledningen bara duckar och vägrar ta ansvar.

Emma

… till den trevliga och hjälpsamma personalen på Lindex i Lyckeby. Tack för att ni tog hand om min kvarglömda kasse!

Agnes

… till Kallingeskolans fritidshem och all personal som under många år har tagit emot våra barn. Ni har utmanat, skrattat, lärt ut och gett omsorg till våra barn på ett fantastiskt Och professionellt sett! Vi är mer än nöjda med ert fina bemötande och förståelsen. Kramar från Amanda, Alva, Lucas, Cissi, Elsa och Marcus.

Familjen Olsson