Edqvist i Kalmar FF till 2020

KALMAR Artikeln publicerades
Adrian Edqvist förlänger med Kalmar FF.
Foto:Mats Holmertz
Adrian Edqvist förlänger med Kalmar FF.

Karlskronakillen Adrian Edqvist har gjort så pass bra av sig i allsvenaka klubben Kalmar FF att han nu fått kontrakt till 2020.

– Jag ser fram emot att utvecklas ytterligare, säger Edqvist till klubbens hemsida.

Mittfältaren som, via Nättraby Goif och FK Karlskrona, kom till Kalmar FF inför den här säsongen. Nu är han klar för en fortsättning i klubben ända till och med säsongen 2020.

– Det känns riktigt att fortsätta karriären i Kalmar FF. Det har varit målsättningen hela tiden sen jag kom hit att få till ett längre avtal med föreningen. Nu ser jag fram emot att utvecklas ytterligare. Jag vill verkligen visa att jag har förtjänat platsen i A-truppen, säger Adrian Edqvist, som tidigare berättat i Sydöstran och i BLT om sin till i Kalmar

Så här säger Kalmars sportchef Thomas Andersson-Borstam om kontraktsförlängningen:

    – Adrian har visat framfötterna under sitt första år i Kalmar. Han har hunnit med att göra debut i allsvenskan och göra bra ifrån sig i Svenska Cupen för A-laget. Han presterar även bra i sitt matchande i U19 och U21. Vi är glada att vi trivs tillsammans och har kommit överens om ett framtida samarbete som kommer fortlöpa de närmaste tre åren. Adrian har härliga spetskvalitér i sin snabbhet och målfarlighet som blir spännande att följa i Kalmar FF:s tröja framöver.