Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Trump: Skulle låtit dem stanna i finkan

USA:s president Donald Trump är missnöjd med den bristande tacksamheten hos pappan till en basketspelare som släppts från häktet i Kina. Spelaren från UCLA:s collegelag greps tillsammans med två lagkamrater i staden Hangzhou sedan de ertappats med stöld i en Luis Vuittonbutik.(TT)
Publicerad 19 november 2017

USA:s president Donald Trump är missnöjd med den bristande tacksamheten hos pappan till en basketspelare som släppts från häktet i Kina. Spelaren från UCLA:s collegelag greps tillsammans med två lagkamrater i staden Hangzhou sedan de ertappats med stöld i en Luis Vuittonbutik.

De tre tilläts i veckan återvända till USA, sedan Trump tagit upp deras fall med Kinas president Xi Jinping under sitt besök i Peking.

Annons

Men LaVar Ball, pappan till en av dem, förringade i en intervju med sportkanalen ESPN presidentens insats och sade han sett "värre saker än lite snatterier".

Trump svarar på Twitter: "Nu när de tre basketspelarna är ute ur Kina och räddade från år i fängelse accepterar LaVar Bell, pappa till LiAngelo, inte vad jag gjorde för hans son och säger att snatteri inte är någon stor sak. Jag borde ha låtit dem stanna i fängelset!"

TT

Annons
Annons
Annons
Annons